Καλωσήρθατε στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Rhodes Tennis Club

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναγνωρισμένος απο το 1949, στεγάζεται απο της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται δίπλα στο “Ξενοδοχείο των Ρόδων”, στην οδό Νικολάου Σάββα αρ.2 όπου υπάρχουν σήμερα 3 γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα.

Στις παραπάνω εγκαταστάσεις διεξήχθησαν απο τότε πάρα πολλά τοπικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέννις (DAVIS CUP) μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου το 1986.

Απο το 1976 0 ΡΟΑ κατασκεύασε και νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Καρακόνερο επι της λεωφόρου Ρόδου Καλλιθέας, δίπλα στο εθνικό αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως το 2007 και το 2009. Εκεί υπάρχουν 5 γήπεδα τέννις Life Cushion ,2 χωμάτινα γήπεδα και 1 συνθετικού χλοοτάπητα με εξέδρες, χώρο πινκ πονκ, αποδυτήρια ανδρών γυναικών, τουαλέτα ΑΜΕΑ, γυμναστήριο, Ιατρείο, καφετέρια και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν Περιφερειακά, Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και το Παγκόσμιο AEGEAN TENNIS CUP ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται δύο παγκόσμια Τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας του τένις ITF για Senior και Junior αθλητές από όλο τον κόσμο.

Ο ΡΟΑ έχει ως σκοπό να προάγει το άθλημα της αντισφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εκπαιδεύει δεκάδες παιδιά και ενήλικες με οκτώ προπονητές και συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα με εξαιρετικές διακρίσεις.

Ρόδος
Στάδιο Καλλιπάτειρα
Book a program today!
Call us on 22410 20960