rhodesopen1  

Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2015 ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ

  • Κατηγορία Όμιλος
  • Γράφτηκε από

Προκειμένου να δείτε τα προγράμματα σε μεγαλύτερη διάσταση παρακαλώ πατήστε στο πρόγραμμα που σας αφορά.
Αν χρειάζεστε διευκρινίσεις για τα τμήματα τις ώρες ή για νέες εγγραφές επικοινωνήστε με τους υπέθυνους προγράμματος:
Παναγιώτης Θεοχαράτος τηλ.  6945658779
Κίμωνας Πουζουκάκης τηλ.6942434435 

super minisupermini mini Aminia mini Bminib
mini Cminic mini Dminid mini newmininew
New 9+new9 basic Abasica basic Bbasicb
basic Mbasicm AG Aaga AG Bagb
AG Cagc    
Διαβάστε περισσότερα...

Μικρός μεγάλος

Bs7

Bs6

Τα 3 Γηπεδα στην ιστορική έδρα του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στην περιοχή ´´ Ελλη ´´ εκεί που το 1987 πραγματοποιήθηκε το Davis Cup ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο αναβίωσαν στιγμές δόξας την Παρασκευή 24 Ιουλίου .
Σε ένα περίεργο τουρνουά με την ονομασία "μικρός μεγάλος " οι ομάδες δημιουργήθηκαν με έναν περιορισμό :
Ο ένας απο τους δυο αθλητές θα πρεπει αναγκαστικά να είναι πάνω απο 14 χρόνων και ο άλλος κάτω .
Δημιουργήθηκαν λοιπόν ενδιαφέρουσες ομάδες απο μπαμπάδες, παιδιά, φίλους, μαμάδες, παιδιά της αγωνιστικής, παππούδες ,προπονητές κλπ.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 19.30 και τελείωσαν λίγο μετά τις 1.10 ενω η όρεξη το κέφι και η χαρά ήταν διάχυτη σε όλους τους συμμετέχοντες .
Φιναλιστ που μοιράστηκαν την πρώτη θέση ήταν δυο αμιγώς οικογενειακές ομάδες οι Παπαζαχαρίου Ζαχαριας - Παπαζαχαρίου Γιώργος με αντιπάλους τους Πουλάκης Γιώργος - Πουλάκης Στεφανιδης Γεράσιμος που επικράτησαν των περιπου 26 ομάδων του Ταμπλό .
Το αγωνιστικό ραντεβού ήδη δόθηκε ενώ ο Παπαζαχαριου Ζαχαριας και Σκουρμαλάς Ευγένιος έφορος εγκαταστάσεων και ταμίας του ομίλου αντίστοιχα διαβεβαίωσαν ότι τα τουρνουά του ΡΟΑ μόλις ξεκίνησαν .Bs5Bd4

Bs3

Bs1

Bs2

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Β ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το μονό τουρνουά Ανδρών Β.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους επιδιαιτητές Σεϊτη Γιάννη τηλ.6936719243 και Πιστόλα Θέμο τηλ.6947308554 έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 18.30.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι ανήκουν στις κατηγορίες Γ και Β.
 

Διαβάστε περισσότερα...

EUROTENNIS 2015 review

Πτώση αυλαίας για το EUROTENNIS 2015 εργασιακό πρωτάθλημα των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης .
Κατα το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης πραγματοποιήθηκε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους 150 συμμετέχοντες και στις 17 ομάδες απο 15 χώρες της ευρύτερης ευρωζώνης .Eurot1

Μια αξιόλογη διοργάνωση του συλλόγου υπαλλήλων της τράπεζας της Ελλάδας που στηρίχθηκε απο την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το δήμο Ρόδου και τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης .

Με συμμετοχές αθλητών απο την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ECB με δυο ομάδες την τράπεζα διεθνών διευθετήσεων BIS καθώς και την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων EIB η φιλοξενία και η αρτιότητα της οργάνωσης απέκτησε μεγαλύτερη βαρύτητα για τους διοργανωτές .
Το προγραμμα γεμάτο καθώς οι αγωνες ξεκινούσαν καθε μερα στις 8.30 το πρωι και τελείωναν στις 20.00 το βράδυ και στα 11 γήπεδα του ΡΟΑ.eurot2

Την τεχνική οργάνωση είχε ο Δημήτρης Σαρατζιδης που έφερε σε πέρας την διοργάνωση με τον πιο επαγγελματικό τροπο ενω η παρουσία δυο γιατρών δυο φυσιοθεραπευτών και όλου του δυναμικού του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαιρισης Απέδειξε οτι η Ρόδος ξέρει απο μεγάλες διοργανώσεις .Eurot3
Μετά απο 245 αγωνες σε δυόμιση μέρες τα αποτελεσματα διαμορφώθηκαν ως εξής :
1η ομάδα η τράπεζα της Αγγλίας Bank of England που παρόλη την ισοβαθμία της με την ιταλική ομάδα 265 βαθμούς είχε ποιοτική διαφορά με 1η θέση στο διπλο ανδρών .
Την δεύτερη θέση η Banca di Italia ενω στην Τρίτη θέση η Banca Romania με μια πολυ δυνατή ρουμανική ομάδα με πρώην επαγγελματία παίκτη στο δυναμικό της.
Αξιοπρεπέστατη και η πρώτη εμφάνιση της ελληνικής ομάδας που έλαβε την 17η θέση με 43 βαθμούς.eurot4
Το gala της λήξης και οι απονομές έγιναν στο ξενοδοχείο Rodos Palace όπου τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειαρχης αθλητισμού κύριος Μπριγκος Στέλιος , ο Δήμαρχος Ροδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, η αντιδήμαρχος τουρισμού κυρία Μαριζα Χατζηλαζάρου , ο πρόεδρος του ΡΟΑ κύριος Μιχάλης Πανάγος όπου και βραβεύθηκε για την προσφορά του στη διοργάνωση καθώς και ο διευθυντής της τράπεζας της Ελλάδας στη Ρόδο κύριος Μοσχογιαννης.Eurot5

Μετά το Βερολίνο του 2013 τη Βιέννη του 2014, η ΡΟΔΟΣ του 2015 πέρασε στην ιστορια ως αλλο ενα επιτυχημένο αθλητικό event σε ενα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα και τον ήλιο που χαρίζεται απλόχερα σε καθε επισκέπτη στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...

EUROTENNIS 2015

Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 20 εώς 22 Μαίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μασ στο Καρακόνερο και στο Ελλη το εργασιακό πρωταθλημα των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης .

17 ομάδες απο 15 χώρες της Ευρώπης ηρθαν γνωριστηκαν και αγωνισθηκαν και τις τρεις ημέρες με πραγματικό ζήλο καθώς καθε αθλητήσ έδωσε τουλάχιστον 5 παιχνίδια .

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ...Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με τη βοήθεια των μελών, των φίλων,  των αθλητών αλλά και των προπονητών του πραγματοποίησε μια πολύ ωραία γιορτή γνωριμίας μικρών και μεγάλων με το άθλημα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα μικρά παιδιά όπου γέμισαν τα γήπεδα και με τη βοήθεια των προπονητών του ομίλου  απέκτησαν την απαραίτητη εξοικείωσημε τα μπαλάκια μέσα απο παιχνίδια χωρίς ρακέτα γύρω απο τα φιλέ.
Στη συνέχεια ανέλαβαν οι αθλητές του ομίλου δίνοντας ρακέτες στους νέους τους φίλους και δείχνοντας τους τις βασικές λαβές.
wtd152
wtd153
wtd159

Δεν άργησαν να εγκλιματιστούν και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα παλιοί και νέοι φίλοι ξεκίνησαν τα παιχνίδια εντός και εκτός γηπέδων καθώς οι εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακόνερο είναι πλέον ένα φιλόξενο αθλητικό πάρκο χωρίς μηχανές και αυτοκίνητα.

Η ημέρα συνεχίστηκε με τους ενήλικες οπού παραδοσιακά συνδέουν τα σουβλάκια με τα τουρνουά διπλών .

Τελικά 30 άτομα συμμετείχαν στο τουρνουά Διπλών . Μέλη του ΡΟΑ ,φίλοι απο άλλους ομίλους αλλά και φίλοι του τέννις που σύντομα θα γίνουν μέλη του ομίλου αγωνίστηκαν στα 2 χωμάτινα αλλά και στο πρόσφατα ανακαινισμένο με συνθετικό χλοοτάπητα, και το απόγευμα πια ο τελικός κατοχυρώθηκε στους Καβουκλής Χαράλαμπος-Εμμανουήλ Σταμάτης μετά απο ένα συνταρακτικό τελικό με τους Χατζηβασιλείου Δημήτρης-Δεληγιάννη Πέρση που εληξε 7-5 μετα απο την ισοπαλία 5-5.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες ήταν:

Εμμανουήλ - Καβουκλής
Χατζηβασιλείου Δ. – Δεληγιάννη
Χατζηβασιλείου Τ. – Πετρωνιάτης
Περπιρόγλου Μ. – Περπιρόγλου Γ.
Τσιγάρος – Παπαζαχαρίου
Μαστρογιάννη Γ. – Μαστρογιάννη Μ.
Κουτσούκος – Πλίγκος
Μίγκλης – Πανάγος
Παπαδόπουλος – Κάννιγχαμ
Χατζηπέτρου – Μανουκιάν
Κατοίκας – Κατταβενός
Αράπης – Σαββαϊδης
Αναστασιάδης – Σκουρμαλάς
Σεϊτης – Πιστόλας
Ζαράρης – Αγιακάτσικα

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αλλά και της απἠχησης του κόσμου το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου προσανατολίζεται στο να επαναλάβει και να καθιερώσει παρόμοιες  δράσεις καθὀλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε περισσότερα...
Rodos tennis Camp 2017Το ITF έχει μαγείαItfRODOS JUNIOR TENNIS 2017maske 2017maske 2017Rhodes Open ITF Senior TournamentΣυμμετοχή του ΡΟΑ στις προσκοπικές εκδηλώσεις
  • 1
  • 2

Keep in touch with us

 Contact info
Nikolaou Savva 2, Elli area, 85100 Rhodes town.
"Kallipateira" sports center, Karakonero
email: toaristion@yahoo.gr
Tel: 22410 20960
FacebookPinterest