×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 838

rhodesopen1  

Νυχτερινά τουρνουά

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Ροδιακό όμιλο αντισφαίρισης (ΡΟΑ) διοργανώνονται "Νυκτερινά Τουρνουά Τέννις" .
Είναι παράδοση πλέον για το ΡΟΑ αρκετά συχνά να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά που συνήθως ξεκινούν βράδυ και τελειώνουν μετα τα μεσάνυχτα προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά οι ενήλικες παίκτες που δεν έχουν το χρόνο να βρουν κοινές ώρες κατα τη διάρκεια της ημέρας .
Την Παρασκευή λοιπόν 31-05-2013 έλαβαν μέρος 8 ομάδες στην κατηγορία των ανδρών και και 4 ομάδες στην κατηγορία των γυναικών .
Αθλητές και οι αθλήτριεσ αγωνίσθηκαν με υποδειγματικό τρόπο δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά και τις οικογένειες τους που παρακολουθούσαν τις πραγματικά όμορφες μάχες στο φιλέ.

Νικητής πέραν κάθε αμφιβολίας ήταν το πάθοσ των συμμετεχόντων για το Τέννις αλλά στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι "ΜΙΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΗΣ" όπου επικράτησαν στο τελικό των "ΓΙΩΡΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ" μετά απο ένα πραγματικά φοβερό αγώνα.

nighttourn nightourn

Την απονομή στους νικητές έκανε ο έφορος Τέννις και εγκαταστάσεων του ΡΟΑ για το Καρακόνερο κος Αράπης Βασιλής όπου και δήλωσε "η ανάπτυξη του Τέννις σε όλη την Ελλάδα δεν άφησε ασυγκινητη τη Ρόδο που και τις υποδομές έχει και την παράδοση σε έμψυχο υλικό.
Δεν είναι τυχαίο πως όλο και περισσότεροι παιδιά και ενήλικες ασχολούνται και γεμίζουν τις εγκαταστάσεις μας σε Έλλη και Καρακόνερο ."

Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορία του Ομίλου

  • Κατηγορία Όμιλος
  • Γράφτηκε από

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναγνωρισμένος απο το 1949, στεγάζεται απο της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται δίπλα στο “Ξενοδοχείο των Ρόδων”, στην οδό Νικολάου Σάββα αρ.2 όπου υπάρχουν σήμερα 2 γήπεδα (σύντομα θα λειτουργήσει και το τρίτο) με συνθετικό χορτάρι.

Στις παραπάνω εγκαταστάσεις διεξήχθησαν απο τότε πάρα πολλά τοπικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέννις (DAVIS CUP) μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου το 1986.

Απο το 1976 0 ΡΟΑ κατασκεύασε και νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Καρακόνερο επι της λεωφόρου Ρόδου Καλλιθέας, δίπλα στο εθνικό αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως το 2007 και το 2009. Εκεί υπάρχουν 5 γήπεδα τέννις Life Cushon ,2 χωμάτινα γήπεδα και 1 συνθετικού χλοοτάπητα με εξέδρες, χώρο πινκ πονκ, αποδυτήρια, καφετέρια και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν Περιφερειακά, Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και το Παγκόσμιο AEGEAN TENNIS CUP.

Ο ΡΟΑ έχει ως σκοπό να προάγει το άθλημα της αντισφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εκπαιδεύει δεκάδες παιδιά και ενήλικες με τέσσερις προπονητές και συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα με εξαιρετικές διακρίσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS