×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 838

rhodesopen1  

Ιστορία του Ομίλου

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναγνωρισμένος απο το 1949, στεγάζεται απο της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται δίπλα στο “Ξενοδοχείο των Ρόδων”, στην οδό Νικολάου Σάββα αρ.2 όπου υπάρχουν σήμερα 2 γήπεδα (σύντομα θα λειτουργήσει και το τρίτο) με συνθετικό χορτάρι.

Στις παραπάνω εγκαταστάσεις διεξήχθησαν απο τότε πάρα πολλά τοπικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέννις (DAVIS CUP) μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου το 1986.

Απο το 1976 0 ΡΟΑ κατασκεύασε και νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Καρακόνερο επι της λεωφόρου Ρόδου Καλλιθέας, δίπλα στο εθνικό αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως το 2007 και το 2009. Εκεί υπάρχουν 5 γήπεδα τέννις Life Cushon ,2 χωμάτινα γήπεδα και 1 συνθετικού χλοοτάπητα με εξέδρες, χώρο πινκ πονκ, αποδυτήρια, καφετέρια και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν Περιφερειακά, Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και το Παγκόσμιο AEGEAN TENNIS CUP.

Ο ΡΟΑ έχει ως σκοπό να προάγει το άθλημα της αντισφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εκπαιδεύει δεκάδες παιδιά και ενήλικες με τέσσερις προπονητές και συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα με εξαιρετικές διακρίσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS