×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 838

rhodesopen1  

Login

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;

ΡΟΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΠΛΑ

 

Το Σάββατο 26/4/2014 απο τις 16.00 εώς τις 23.00 οι ρακέτες στο Καρακονερο πήραν φωτιά.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε τουρνουά Τεννις διπλών απο τον Ροδιακό ´Ομιλο Αντισφάιρισης στις εγκαταστάσεις του στο Καρακόνερο.
Απο τις 15.00 εώς τις 16.00 πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές των συμμετεχόντων ανδρών και γυναικών όπου έφθασαν στις 48.
Με ελεύθερο το όριο ηλικίας οι αντίπαλοι είχαν πολλές φορές ιδιαίτερο ενδιαφέρον .
Υπήρξαν αθλητές ηλικίας 9 εώς και 70 ετών όπου έπαιξαν αντίπαλοι ή και στην ίδια ομάδα.
Το πάθος για τη νίκη πολλές φορές πυροδοτήθηκε απο την ανάγκη των μεγάλων να αποδείξουν ότι η πείρα είναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σε σχέση με τη δύναμη και την εκρηκτικότητα των νεαρών ενώ αντίστοιχα οι νεότεροι έδιναν σε κάθε αγώνα το 110% της απόδοσης τους ώστε να αποδείξουν ότι ειναι ισάξιοι αντίπαλοι των μεγάλων .

image
Αυτό το περίεργο πείραμα των ανθρώπων του ΡΟΑ στέφθηκε απο επιτυχία αφού με το σύστημα του διπλού ταμπλό συμμετείχαν όλοι τουλάχιστον σε δυο αγώνες ενώ στα διαλείμματα τα σουβλάκια έδιναν την ενέργεια που χρειάζεται  κανείς να συνεχίσει.
Στα πλαίσια των 65 χρόνων απο την ίδρυση του ομίλου και εξαιτίας των αλλαγών στην  δόμη του  το τουρνουά έγινε αφορμή στο να γνωριστούν τα παλιά μέλη με τα νέα ενώ πολλοί φίλοι του ομίλου έδωσαν το παρόν αγωνιζόμενοι στα court.
Για την ιστορία φιναλίστ στους άνδρες σε ένα γεμάτο ταμπλό 16 ομάδων ήταν οι Γιωρτσος Δημήτρης - Παπαδοπουλος Γιώργος εναντίον Εμμανουηλ Σταμάτης - Τύπου Βασίλης  με επικράτηση των Εμμανουηλ - Τύπου .
Στις γυναίκες Εμμανουηλ Βιργινία - Κακκάκη Κόμησσα εναντίον Εμμανουήλ Πατρίτσια - Βαρδέλη Εβελίνα με επικράτηση των Εμμανουήλ - Κακκάκη.
Φέτος ο ΡΟΑ γιορτάζει τα 65 χρόνια Ιστορίας του έτσι το 2014 προβλέπεται  μια πλούσια σε δράσεις και αγώνες χρονιά οπότε σύντομα θα έχουμε νέα.

image

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στις 1 Μαρτίου και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Ροδιακού ομίλου αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Καρακόνερο. Λόγω της επετείου των 65 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και της δεδομένης οικονομικής συνκυρίας αποφασίστηκαν τα εξής:

Τα μέλη του ομίλου διακρίνονται πλέον σε τρείς κατηγορίες.

ΑΜέλη :
Απευθύνεται: σε άτομα που παίζουν τέννις κατά μέσο όρο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Κόστος240 ευρώ το χρόνο με δυνατότητα εξόφλησης σε δύο δόσεις των 120 ευρώ ανά εξάμηνο.
Παροχές: Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος δίνεται η προτεραιότητα  κράτησης ενός γηπέδου για μία ώρα μονού και δύο ώρες διπλού κάθε ημέρα δωρεάν για τα γήπεδα στο καρακόνερο
Σε περίπτωση που το γήπεδο είναι ελεύθερο και μετά το τέλος του αγώνα το μέλος μπορεί να κανει επιπλέον χρήση την ίδια μέρα χωρίς επιπλέον χρέωση .
Δικαιώματα: Το μέλος έχει κανονικά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το καταστατικό του ομίλου.
Μέλος αυτής της κατηγορίας  μπορεί να ονομασθεί οποιοδήποτε παλαιό ή νέο μέλος συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και πληρώνοντας τη συνδρομή του για το τρέχον έτος.

ΒΜέλη:
Απευθύνεται: σε άτομα που παίζουν κατά μέσο όρο λιγότερο απο μια φορά την εβδομάδα και θέλουν να έχουν λόγο στις αποφάσεις του ΡΟΑ.
Κόστος:  Έχουμε την ίδια ακριβώς πολιτική χρέωσης  με τα προηγούμενα έτη αλλά μείωση στο μισό της ετήσιας συνδρομής στα60 ευρώ το χρόνο με δυνατότητα κράτησης γηπέδου μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.
Παροχές: Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος δίνεται η δυνατότητα κράτησης ενός γηπέδου για μία ώρα μονού και δύο ώρες διπλού κάθε ημέρα 24 ώρες πριν.
Δικαιώματα: Το μέλος έχει κανονικά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το καταστατικό του ομίλου.
Μέλος μπορεί να ονομασθεί οποιοδήποτε παλαιό ή νέο μέλος συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και πληρώνοντας τη συνδρομή τουγια το τρέχον έτος.

Το κλείσιμο των γηπέδων θα γίνεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά (site) και μόνο αν ο παίκτης ανήκει στα «μέλη» του ομίλου με ενεργοποιημένο κωδικό που του παρέχεται από τον διαχειριστή της σελίδας .
Υποχρεώσεις : Για τη σωστή λειτουργεία του ομίλου είναι απαραίτητη η τήρηση των κανόνων και η αποφυγή της αυθαίρετης ερμηνείας τους.
Το διοικητικό συμβούλιο επιφυλάσσεται και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αναθεωρήσει, μεταβάλλει, ακυρώσει όρους ή και ολόκληρα προγράμματα αν κρίνει ότι είναι για το καλό του ομίλου.

Προκειμένου να αποκτήσετε τον απαραίτητο κωδικό για να μπορείτε να κλείνετε γήπεδα με το ηλεκτρονικό σύστημα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (πάνω δεξιά REGISTER HERE - Senior Players) και αφού εγκριθεί από το Δ.Σ και επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε παραδίδετε φωτοτυπία του καταθετηρίου της συνδρομής σας και λαμβάνετε τον κωδικό σας.

Από το ΔΣ

Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού:5701-001329-363
IBAN GR 44 0172 7010 0057 0100 1329 363
BIC PIRBGRAA

Διαβάστε περισσότερα...

65 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΡΟΑ 65 Χρόνια Ιστορία

historyΧρονιά ορόσημο για τον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης το 2014 καθώς διανύει το 65 έτος συνεχής λειτουργίας και προσφοράς στον Ροδιακό αθλητισμό .
Μια χρονιά αναγέννησης, αναδιοργάνωσης και επανασύνδεσης παλιών και νέων μελών που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και το μεγάλο κεφάλαιο του ιστορικού ομίλου χαρακτηρίζεται η φετινή .
Μια ολόκληρη σειρά απο εκδηλώσεις, αγώνες αλλά και μεταρρυθμίσεις που σκοπό έχουν να φέρουν πίσω όλα τα παλιά μέλη αλλά να εντάξουν και καινούργια στο δυναμικό του ομίλου που τα τελευταία έτη επιτελεί σε υψηλό επίπεδο το σκοπό του.
Είναι φανερό επίσης  ότι τα έργα στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο ´Ελλη  προχωρούν με γοργούς ρυθμούς συμβάλλοντας στην αισθητική ανάπτυξη της περιοχής και τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας.
Είμαστε κοντά στην υλοποίηση αγώνων τέννις φέτος το καλοκαίρι στο ΕΛΛΗ στον ίδιο χώρο που πριν απο 30 χρονια είχε γίνει το Davis Cup ανάμεσα στην Ελλάδα και το Λουξεμβούργο .

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Κατηγορία Όμιλος
  • Γράφτηκε από

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Καρακόνερο (δίπλα στο Καλλιπάτειρα) και στο "'Ελλη" (δίπλα στο Καζίνο) πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα τέννις για μικρούς και μεγάλους πάντα υπο την καθοδήγηση του προπονητικού team του ΡΟΑ .

  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ MINI ΤΕΝΝΙΣ: (Ηλικίες 5-7 ετών)

Προπόνηση: 2 ωριαίες προπονήσεις ανά εβδομάδα σε τμήματα 6-8 παιδιών.

Σκοπός του τμήματος:
1. Πρώτη επαφή των παιδιών με το άθλημα
2. Εξοικείωση με ρακέτα & μπάλα.
3. Βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων.
4. Εισαγωγή στα βασικά xτυπήματα του τέννις.

Η προπόνηση γίνεται με ειδικό εξοπλισμό mini tennis για ευχάριστη και αποτελεσματική διδασκαλία

minitennis

 

   AΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR ΤΕΝΝΙΣ (LEVEL 1) : (Ηλικίες από 8 - 16 ετών)

Προπόνηση: ωριαίες προπονήσεις ανα εβδομάδα σε τμήματα 6-8 παιδιών.

Σκοπός του τμήματος:
1. Εκμάθηση της βασικής τεχνικής του τένις.
2. Βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων και φυσικής κατάστασης αθλητή
3. Δημιουργία αθλητικής υποδομής.

Στόχος μας η μύηση του παιδιού στο αθλητικό ιδεώδες και η γνωριμία του με το μαγευτικό άθλημα του τέννις ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα πρόωρης εγκατάλειψης από τον αθλητισμό .

 

AΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR ΤΕΝΝΙΣ (LEVEL 2) : (Ηλικίες από 8 - 16 ετών)

 

Προπόνηση: 3 ωριαίες προπονήσεις/εβδομάδα σε τμήματα 6-8 παιδιών

 

Σκοπός του τμήματος:
1. Εκμάθηση της βασικής τεχνικής του τένις.
2. Βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων και φυσικής κατάστασης αθλητή
3Συμμετοχή σε αγώνες φιλικού κυρίως επιπέδου, ώστε να αναπτύξουν τα παιδιά ανταγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα
4. Δημιουργία αθλητικής υποδομής.

 

Στόχος μας η μύηση του παιδιού στο αθλητικό ιδεώδες και η γνωριμία του με το μαγευτικό άθλημα του τέννις ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα πρόωρης εγκατάλειψης από τον αθλητισμο.

  ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ AΚΑΔΗΜΙΕΣ JUNIOR ΤΕΝΝΙΣ : (Ηλικίες από 10 - 18 ετών)

Προπόνηση: 3 ωριαίες προπονήσεις/εβδομάδα σε τμήματα 6-8 παιδιών

Σκοπός του τμήματος:
1. Εκμάθηση εξειδικευμένων χτυπημάτων 
2. Βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων και φυσικής κατάστασης αθλητή
3Συμμετοχή σε αγώνες τοπικού ,ενωσιακού και πανελλαδικού επιπέδου, ώστε να αναπτύξουν τα παιδιά ανταγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα.
4. Δημιουργία αθλητικής υποδομής.
5. Περαιτέρω βελτίωση ώστε να προαχθούν στην αγωνιστική ομάδα.

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ JUNIOR: (Ηλικίες από 10 ετών)

Προπόνηση: 8-15 ώρες την εβδομάδα.

Σκοπός του τμήματος:
Η προπόνηση υψηλού επιπέδου, ανάλογα με την ηλικία, τις δυνατότητες και τις επιδιώξεις του κάθε αθλητή. Η βελτίωση των δυνατοτήτων του με στόχο την διάκριση στους αγώνες .
IMG 3359
Συμπεριλαμβάνονται φιλικοί αγώνες μεταξύ των αθλητών του τμήματος και άλλων συλλόγων, και προπονήσεις με μεγαλύτερους έμπειρους αθλητές της ακαδημίας. Παίζοντας με καλύτερους αθλητές γίνεσαι και εσύ καλύτερος.

 
 Τμήματα ενηλίκων (απο 18 εως 108 ετών)

Προπόνηση:ωριαίες προπονήσεις / εβδομάδα σε τμήματα 6-8 ατόμων.

Ειναι το πρώτο βήμα ένταξης στον όμιλο.
Δυνατότητα εξειδικευμένης γυμναστικής για τέννις.
seniorten


Σκοπός του τμήματος: Η εκμάθηση τέννις, βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η διασκέδαση.

Πληροφορίες για τις ακαδημίες :
ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ τηλ. 6974301371 - "ΕΛΛΗ" τηλ. 6942295553

 

Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορία του Ομίλου

  • Κατηγορία Όμιλος
  • Γράφτηκε από

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αναγνωρισμένος απο το 1949, στεγάζεται απο της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται δίπλα στο “Ξενοδοχείο των Ρόδων”, στην οδό Νικολάου Σάββα αρ.2 όπου υπάρχουν σήμερα 2 γήπεδα (σύντομα θα λειτουργήσει και το τρίτο) με συνθετικό χορτάρι.

Στις παραπάνω εγκαταστάσεις διεξήχθησαν απο τότε πάρα πολλά τοπικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τέννις (DAVIS CUP) μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου το 1986.

Απο το 1976 0 ΡΟΑ κατασκεύασε και νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Καρακόνερο επι της λεωφόρου Ρόδου Καλλιθέας, δίπλα στο εθνικό αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως το 2007 και το 2009. Εκεί υπάρχουν 5 γήπεδα τέννις Life Cushon ,2 χωμάτινα γήπεδα και 1 συνθετικού χλοοτάπητα με εξέδρες, χώρο πινκ πονκ, αποδυτήρια, καφετέρια και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Στις εγκαταστάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν Περιφερειακά, Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και το Παγκόσμιο AEGEAN TENNIS CUP.

Ο ΡΟΑ έχει ως σκοπό να προάγει το άθλημα της αντισφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εκπαιδεύει δεκάδες παιδιά και ενήλικες με τέσσερις προπονητές και συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα με εξαιρετικές διακρίσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Rodos tennis Camp 2017Το ITF έχει μαγείαItfRODOS JUNIOR TENNIS 2017maske 2017maske 2017Rhodes Open ITF Senior TournamentΣυμμετοχή του ΡΟΑ στις προσκοπικές εκδηλώσεις
  • 1
  • 2

Keep in touch with us

 Contact info
Nikolaou Savva 2, Elli area, 85100 Rhodes town.
"Kallipateira" sports center, Karakonero
email: toaristion@yahoo.gr
Tel: 22410 20960
FacebookPinterest